Nomex® voor de olie- en gasindustrie

 
 
 

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor de olie-, gas- en petrochemische industrie met compromisloze en ongeëvenaarde bescherming en comfort.

 
 
 

Op het gebied van vlamvertragende kleding blijft Nomex® voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming en prestaties, waardoor veiligheidsverantwoordelijken gerust worden gesteld en arbeiders vol vertrouwen hun werk kunnen doen. Daarom vertrouwen veel toonaangevende bedrijven in de sector voor de veiligheid van hun werknemers op Nomex®.

 
 
 
Nomex® Comfort
 
 
 

Nomex® Comfort

Een lichtgewicht, sneldrogende, innovatieve stof die beschermt tegen extreme hitte en vlammen en maximaal comfort biedt.

 
 
 
Nomex® Essential
 
 
 

Nomex® Essential

Een zeer duurzame, beschermende oplossing die vrijwel niet vanzelf opengaat en een uitstekende bescherming tegen hitte en vlammen biedt.

 
 
 

Ontworpen voor de risico's en gevaren waarmee u te maken kunt krijgen

DuPont™ Nomex®
Betere bescherming bij langere blootstelling en hogere temperaturen
DuPont™ Nomex®
Inherent bestand tegen hitte en vlammen
DuPont™ Nomex®
Inherente bescherming; kan niet worden uitgewassen of weggesleten.
DuPont™ Nomex®
Bestand tegen scheuren en schuren
DuPont™ Nomex®
Zorgt voor genoeg tijd om zich in veiligheid te brengen
DuPont™ Nomex®
Uiterst robuuste en duurzame beschermingsoplossingen
 
 
 

Getest voor de gevaren waarmee u te maken kunt krijgen

Thermo-Man® is ´s wereld meest geavanceerde evaluatiesysteem voor thermische verbranding in de vorm van een mens. Onze Thermo-Man® units maken gebruik van state-of-the-art technologie om de duurzaamheid en de superieure vlambestendige eigenschap van Nomex® aan te tonen in vergelijking met andere vlamvertragende oplossingen.

Bekijk Thermo-Man® in actie