Olie- en gasbescherming

 
 
 

DuPont™ Nomex®, Kevlar®, Tyvek® en Tychem® bieden een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor de olie-, gas- en petrochemische industrie.

 
 
 
 
 
 

DuPont helpt een aantal van de meest nijpende problemen op te lossen betreffende veiligheid, milieu en productiviteit. Wij bieden producten en op kennis gebaseerde oplossingen voor de meest veeleisende en nijpende problemen in de industrie. 

Van booreiland tot raffinaderij biedt DuPont beschermingsoplossingen die nooit afbreuk doen aan prestaties of draagcomfort. 

 
 
 

Nomex® voor olie en gas

Op het gebied van brandwerende kleding blijft DuPont™ Nomex® voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming en prestaties, waardoor veiligheidsmanagers gerust worden gesteld en werknemers vol vertrouwen hun werk kunnen doen.

Ontdekken
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen DuPont™ Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van nieuwe normen, innovatiemogelijkheden en meer.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

DuPont™ Tyvek® biedt een ideale balans in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind de juiste producten voor de olie- en gasindustrie in SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen