Beschermende kleding en accessoires tegen chemische gevaren

 
 
 

De risico's verminderen: beschermende kleding tegen chemische gevaren

 
 
 

Soms zijn de grootste bedreigingen voor de veiligheid van werknemers de gevaren die niet zijn te zien. Daarom ontwikkelt DuPont innovatieve beschermende kleding tegen chemische gevaren die de drager beschermt tegen gevaarlijke dampen, vloeistoffen en deeltjes.

Met drie krachtige merken en een breed assortiment aan kledingstukken en accessoires biedt DuPont beproefde, kosteneffectieve, beschermende kleding tegen vrijwel elk gevaar door chemische stoffen.

DuPont™ Tyvek® overalls zijn vaak de eerste keus in een groot aantal verschillende industrieën, waar ze zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen allerlei gevaren, waaronder lood, asbest, schimmels of spatten chemicaliën op waterbasis in lage concentraties. Deze overalls beschermen ook gevoelige processen tegen besmetting door mensen, pluizen vrijwel niet en bevatten geen siliconen.

DuPont™ Tychem® kleding beschermt tegen chemische en biologische gevaren. De permeatie van Tychem® kleding is onafhankelijk getest op meer dan 180 chemicaliën.

DuPont™ ProShield® kleding is bedoeld voor omgevingen waarin de mogelijke risico's minder groot zijn. Onlangs heeft DuPont een nieuwe overall op de markt gebracht, namelijk de ProShield® 20 SFR overall, een wegwerpoverall met een beperkte bescherming tegen vlamverspreiding ter bescherming van de primaire vlamvertragende kleding die eronder wordt gedragen.

 
 
 

Kenmerk

Tyvek® 500 Xpert kleding voor betrouwbare bescherming

Tyvek® 500 HV overalls

Meer informatie
DuPont™ Tychem® TK is zeer geschikt voor HAZMAT-bescherming met hoge zichtbaarheid.

Tychem® TK kleding

Meer informatie
 
 
 

DuPont merken

Tyvek® beschermende kleding
Tyvek® beschermende kleding
Tychem® kleding
Tychem® kleding
ProShield® kleding
ProShield® kleding
 
 
 

Industriële sectoren

104824296_465x232_630x315

Industriële persoonlijke beschermingsmiddelen

Meer informatie
DuPont ontwikkelt de volgende generatie oplossingen voor lichaamsbescherming voor militairen

Lichaamsbescherming voor militairen

Meer informatie