Algemene productiebescherming

 
 
 

Industriële bescherming. De veiligheid van arbeiders is ons werk

 
 
 

Industriële arbeiders hebben uiteenlopende verantwoordelijkheid tijdens hun werk. Wij hebben er maar één: mensen helpen beschermen tegen gevaren met industriële beschermingsoplossingen van DuPont.

Om succesvol te kunnen zijn, zijn industrieën afhankelijk van hun arbeiders. Achter deze arbeiders staan de gezinnen en gemeenschappen die op DuPont Personal Protection vertrouwen om hun dierbaren te beschermen. Al meer dan 40 jaar zijn onze wetenschappers, technici en laboranten bezig met het bedenken van oplossingen voor de behoefte aan bescherming voor de hele wereld en ze hebben de veiligste technologieën en innovaties uitgevonden. We pas onze praktische ervaring toe die we hebben opgedaan als eigenaren van industriële fabrieken overal ter wereld en bieden onze werknemers dezelfde wetenschappelijke oplossingen die we uw medewerkers bieden, waaronder een aantal van de meest vertrouwde en innovatieve merken in de industrie zoals DuPont™ Kevlar®, DuPont™ Nomex®, DuPont™ Tyvek® en DuPont™ Tychem®.

DuPont werkt samen met bedrijven overal ter wereld, van geïndustrialiseerd landen tot ontwikkelingslanden om hen te helpen regelgeving in te voeren en te versterken voor de bescherming van alle arbeiders. Dus als u zich zorgen maakt of u nog wel voldoet aan herziene industriestandaarden of op zoek bent naar nieuwere, veiligere manieren om uw medewerkers te voorzien van betere beschermen, wij kunnen u helpen inzicht te krijgen in die verantwoordelijkheid.

 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van nieuwe normen, innovatiemogelijkheden en meer.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming in gecontroleerde omgevingen en cleanrooms

DuPont biedt een volledig spectrum aan kleding en accessoires voor een betere veiligheid, meer comfort, bescherming tegen besmetting en nog veel meer.

Ontdekken
 
 
 

Nomex voor productie en transport

Op het gebied van brandwerende kleding blijft Nomex® ruimschoots voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming en prestaties, waardoor veiligheidsverantwoordelijken gerust worden gesteld en arbeiders vol vertrouwen hun werk kunnen doen. Daarom vertrouwen veel toonaangevende bedrijven in de sector op Nomex® voor de veiligheid van hun elektriciens.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen vlambogen

Nomex® levert lichte, comfortabele brandwerende oplossingen die ruimschoots voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming tegen vlambogen, hitte en vlammen.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen chemische stoffen en gevaarlijke materialen

Voor bescherming tegen chemische gevaren vertrouwen industriearbeiders op Tychem®-kleding.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Tyvek® biedt een ideaal evenwicht in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken