KLEDING EN ACCESSOIRES IN GECONTROLEERDE OMGEVINGEN

General
Kleding voor cleanrooms | DuPont
 
 
 

Beheersing van contaminatie met DuPont™ Tyvek® kleding voor cleanrooms

DuPont™ Tyvek® en DuPont™ Tyvek® IsoClean® bieden uitstekende veiligheid, comfort en bescherming tegen contaminatie, in de meest veeleisende gecontroleerde omgevingen. Zo blijven uw processen en producten zuiver en veilig.

Gemaakt van DuPont™ Tyvek®

Tyvek® wordt vervaardigd door DuPont en is gemaakt van doorlopende, sterke vezels van zuiver polyethyleen van hoge dichtheid. Het pluist weinig en bevat geen ingebouwde contaminanten die een risico zouden kunnen vormen in kritieke omgevingen. En omdat het halogeenvrij is, kunnen niet-gecontamineerde kledingstukken van Tyvek® weggegooid worden volgens standaardprocedures. DuPont-kleding en accessoires worden geproduceerd volgens extreem hoge normen voor kwaliteit, comfort, duurzaamheid, dampdoorlaatbaarheid en bescherming, om te voldoen aan alle vereisten van de klant.

Eenmalig gebruik

In een cleanroomomgeving is het heel belangrijk om het product en proces te beschermen tegen menselijke contaminatie. Een ideale manier om zowel de werknemer als het proces te beschermen is via het gebruik van kleding voor eenmalig gebruik met een bewezen en gedocumenteerde barrièrebescherming die voor elk gebruik beschikbaar wordt gesteld. Afhankelijk van de behoeften kunt u beslissen over geschikte beschermende kleding.

Nieuw!  DuPont™ Tyvek® IsoClean® voor gecontroleerde omgevingen

DuPont introduceerde een nieuw CE-gecertificeerd assortiment Tyvek® IsoClean® kleding en accessoires als antwoord op de meest veeleisende vereisten in cleanrooms. Tyvek® IsoClean® geeft de minste deeltjes af binnen het assortiment van DuPont en wordt aangeboden in zowel steriele als niet-steriele versies en in verschillende verpakkingen.

Steriele, zuiver verwerkte Tyvek® IsoClean® kleding en accessoires bieden het hoogste niveau van contaminatiebeheersing en vormen een ideale balans tussen bescherming, duurzaamheid, comfort en hygiëne. Ze worden gesteriliseerd met behulp van gammastraling, en speciaal verwerkt en verpakt om afgifte van deeltjes te minimaliseren. Ze maken aseptisch aantrekken van de kleding mogelijk voor beter risicobeheer met betrekking tot steriliteit en zijn geschikt voor cleanrooms GMP A&B (ISO 4/5, KLASSE 10/100).  Meer informatie vindt u op de Tyvek® IsoClean® website.

Afhankelijk van de kenmerken van het model en omstandigheden in de cleanroom, is niet-steriele kleding die is gemaakt van Tyvek® en Tyvek® IsoClean® geschikt voor gebruik in veel klassen cleanrooms, voornamelijk GMP C&D (ISO 7/8, KLASSE 10.000/100.000).

 
 
 

KENMERK

Lichtgewicht Tyvek® IsoClean® kleding biedt duurzame, comfortabele bescherming in
Tyvek® IsoClean® kleding
isoclean-thumbnail
"DuPont™ Tyvek® IsoClean® zuiver verwerkt en steriele coverall zonder capuchon, model IC 183 B optie DS"
isoclean-thumbnail-packaging
Verpakking voor DuPont™ Tyvek® IsoClean® kleding met CE-certificaat
ce_catalogue_thumb
Productcatalogus voor DPT-gecontroleerde omgevingen
 
 
 
DUPONT MERKEN

Tyvek® beschermende kleding

Werknemers die werken met gevaarlijke stoffen moeten kunnen vertrouwen op hun beschermende kleding. DuPont™ Tyvek® materiaal dat wordt gebruikt in beschermende Tyvek® kleding is vooral ontwikkeld om deeltjes tegen te houden tot een grootte van 1 micron. Dit omvat deeltjes zoals lood, asbest en schimmels en helpt een barrière op te werpen tegen veel chemische vloeistoffen op waterbasis in lage concentraties en biologisch gevaarlijke stoffen.

Kom meer te weten
 
 
 

KENMERK

Chemische bescherming
Chemische bescherming
Bescherming tegen stof en deeltjes
Bescherming tegen stof en deeltjes
Bescherming tegen contaminatie van cytostatica
Bescherming tegen contaminatie van cytostatica
 
 
 

CASESTUDY´S

DuPont™ Tyvek® voor beveiliging van de plaats delict

Al 40 jaar werkt DuPont samen met noodhulpdiensten overal ter wereld om beschermende kleding aan te bieden, bijvoorbeeld voor een plaats delict.

Lees meer

DuPont traint journalisten in Fleet Street in bescherming tegen biologische gevaren

DuPont traint kranten- en televisiejournalisten in Fleet Street voor de mogelijkheid van een grieppandemie of ander biologisch gevaarlijk noodgeval.

Lees meer
 
 
 

INFORMATIE EN IDEEËN

Beschermingstechnologie van DuPont bij de A+A-handelsbeurs: uitgebreid assortiment beschermende kleding voor nog meer veiligheid en comfort

Tyvek® 500 HV coverall met hoge zichtbaarheid, geactualiseerd Tychem® assortiment en nieuw assortiment Tyvek® IsoClean® voor cleanrooms – 50 jaar Tyvek®, Nomex® en Kevlar®

Omdat Tyvek® het verschil maakt

Als u een kledingstuk van het uitgebreide productassortiment van DuPont™ Tyvek® aanraakt, merkt u het verschil onmiddellijk. Tyvek®, dat een antistatische behandeling heeft gekregen, is een uniek en veelzijdig materiaal dat stevig is en nauwelijks pluist, maar toch extreem licht en zacht is. Het laat waterdamp en lucht door, maar stoot vloeistoffen op waterbasis en aerosolen af, alsmede fijne deeltjes en vezels.

Bescherming tegen cytostatische contaminatie met Tyvek® en Tychem®

Naast het bieden van bescherming voor producten voldoen Tyvek® en Tychem® ook aan de vereisten van Categorie III voor persoonlijke bescherming tegen chemische stoffen.

Cleanroombescherming met Tyvek® kleding

Effectieve combinatie van persoonlijke bescherming en bescherming voor producten in een cleanroom.

Aantrekken en uitdoen

Lees meer over de juiste procedures voor aantrekken en uitdoen van persoonlijke beschermende coveralls.

DuPont introduceert DuPont™ Tyvek® 800 J coverall voor beperkte gebruiksduur

A+A 2013 markeert de marktintroductie van de nieuwe Tyvek® 800 J coverall door DuPont, de specialisten in innovatieve lichaamsbescherming.

Veiligheid en meer = DuPont PBM-producten

DuPont biedt uitstekende kleding voor werknemers die blootgesteld worden aan allerlei chemische gevaren en helpt klanten hun behoeften in kaart te brengen. Een gedegen begrip van werkgerelateerde gevaren helpt veiligheidsmanagers hun selecties te maken uit een breed assortiment PBM-producten.

Gids van DuPont over de persoonlijke bescherming tegen chemische stoffen

Werknemers kunnen worden blootgesteld aan een veelheid van gevaren, van chemische stoffen, stof, radioactieve deeltjes, vezels, dioxinen en smeermiddelen, tot biologische en fytosanitaire stoffen. DuPont helpt veiligheidsmanagers bij het maken van hun selectie van PBM en biedt uitstekende kleding voor chemische bescherming.

 
 
 
INDUSTRIËLE SECTOREN

Industriële persoonlijke beschermingsmiddelen

Al meer dan 40 jaar zijn onze wetenschappers, technici en laboranten bezig met het bedenken van oplossingen voor de behoefte aan bescherming voor de hele wereld en ze hebben de veiligste technologieën en innovaties uitgevonden. Lees hoe industriële beschermingsoplossingen van DuPont mensen kunnen beschermen.

Kom meer te weten