Bescherming tegen verontreiniging en bioburden

 
 
 

Drie beschermende kledinglijnen voor cleanrooms, farmaceutische bedrijven en gevaarlijke omgevingen.

 
 
 
 
 
 

Om risico´s te voorkomen voor personeel bij het werken met cytostatica moeten er een aantal passende voorzorgsmaatregelen worden genomen. De vorming van cytostatische aerosolen en stof moet worden voorkomen en cytostatische contaminatie tijdens de productie, preparatie, verschaffing, afvoer, opslag en transport van dergelijke stoffen moet worden voorkomen. Er kunnen potentiële gevaren voor de gezondheid ontstaan zelfs door een geringe mate van contact met cytostatische stoffen. Als er een risico is op contact, is het gebruik van passende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) verplicht om een effectieve, volledige bescherming te waarborgen. 

Als beschermende kleding voor eenmalig gebruik vormen DuPont™ Tyvek® IsoClean®, DuPont™ Tyvek® en DuPont™ Tychem® een assortiment producten die superieure bescherming tegen contaminatie en bioburden leveren voor producten en processen in cleanroomomgevingen.

Tyvek® IsoClean® coveralls zijn vooral bedoeld voor gebruik in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen die een hoge mate van microbiologische bescherming vereisen.

Beschermende pakken gemaakt van Tyvek® zijn ook geschikt voor activiteiten tijdens de productie van cytostatica en bieden verschillende niveaus van bescherming afhankelijk van het type risico.

Accessoires gemaakt van Tychem® 2000 C bieden aanvullende bescherming tegen anorganische chemische stoffen voor lichaamsdelen die daar in hoge mate aan worden blootgesteld.

 
 
 

Tyvek® IsoClean® kleding versus herbruikbare kleding in cleanrooms

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tychem® kleding

Voor bescherming tegen chemische gevaren vertrouwen industriearbeiders op Tychem®-kleding.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming in gecontroleerde omgevingen en cleanrooms

Het assortiment van DuPont voor gecontroleerde omgevingen biedt een uitgebreide selectie van cleanroomkleding en accessoires voor eenmalig gebruik die bedoeld zijn voor branches waar hoge standaarden voor beheersing van deeltjes en microbiologische contaminatie vereist zijn.

Ontdekken