Bescherming voor leger en politie

 
 
 

De mensen beschermen die ons beschermen

 
 
 
 
 
 

Degenen in stressvolle gebieden met vluchtige chemicaliën tot oorlogshandelingen moeten voor hun bescherming en veiligheid kunnen vertrouwen op de innovatieve oplossingen van DuPont. 

Wij leveren wetenschappelijk onderbouwde oplossingen vanaf de eerste hulpverleners tot aan de militairen in oorlogsgebieden de bescherming die zij verdienen. 

Onze PBM-oplossingen omvatten enkele van de meest vertrouwde merken in de sector: Kevlar® aramidevezel voor ballistische voertuigbepantsering en bescherming tegen snij- en schuurwonden, Nomex® vezel voor bescherming tegen vlammen, Tychem® kleding voor bescherming tegen vloeibare en gasvormige chemicaliën en Tyvek® kleding voor bescherming tegen droge gevaarlijke deeltjes. Door samen te werken met industrieën, gemeenschappen en overheden kunnen wij de nieuwste PBM-oplossingen ontwikkelen en leveren ter bescherming van onze militairen en wetshandhavers die soms hun leven in de waagschaal stellen om ons te beschermen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nomex® materiaal voor leger en politie

Onze militairen weten dat wolkbranden een altijd aanwezig gevaar zijn en luttele seconden kunnen het verschil zijn tussen leven en dood. DuPont levert de oplossing met Nomex® vezel.

Ontdekken
 
 
 

Beschermingsuitrusting van Tyvek®/Tychem® tegen chemische gevaren voor leger en politie

Veel situaties waarin militairen en agenten terechtkomen, vragen om effectieve chemische bescherming, waarvoor DuPont de juiste BPM's van Tyvek® en Tychem® kan leveren.

Ontdekken