Ongeëvenaarde weerstand tegen hitte en vlammen

Geconfronteerd met gevaarlijke situaties bieden de ingebouwde, bewezen eigenschappen van Nomex™ u het vertrouwen om elke klus in veiligheid te klaren. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen te garanderen of waardevolle goederen te beschermen, Nomex® maakt de belofte altijd waar.

 
 
 
 
 
 

De mensen beschermen die ons beschermen

We eren hen die hun leven in de waagschaal stellen om onze vrijheid te beschermen, door hun de meest geavanceerde bescherming te bieden. In binnen- en buitenland, in de marine of de luchtmacht, moedige mensen gaan op pad als de plicht roept en het is onze hoogste prioriteit om te zorgen dat ze weer veilig thuiskomen.  

 
 
 
 
 
 

Vanaf het eerste alarm tot sein veilig

Dag in en dag uit stellen ontelbare helden hun leven in de waagschaal in noodsituaties. Omdat elke seconde telt, verdienen de hulpverleners die ons beschermen, de meest innovatieve, duurzame en comfortabele bescherming om hen veilig te houden. 

 
 
 
 
 
 

Veiligheid op een hoger niveau brengen 

Of het nu gaat om zakenreizen of het ontdekken van nieuwe werelden, we zijn continu bezig met het verbeteren van de veiligheid, efficiency en duurzaamheid in de luchtvaartindustrie. Want als het gaat om innovatie, is de "sky" niet de "limit", maar slechts het begin. 

 
 
 
 
 
 

Het licht altijd aanlaten

De wereldwijde vraag naar elektriciteit blijft stijgen, dus de noodzaak om daaraan te voldoen blijft niet achter. En omdat betrouwbare toegang tot elektriciteit zo belangrijk is, blijven we bezig met het verhogen van de standaarden voor het beschermen van elektrische apparatuur, van transformatoren en generatoren tot turbines en hybride elektrische voertuigen.