Transportbescherming

 
 
 

DuPont levert een heel scala aan beschermingsuitrustingen voor werknemers in de transportsector. 


 
 
 
 
 
 

Werknemers in de transportsector kunnen elke dag tijdens hun werk aan gevaren worden blootgesteld. DuPont™ biedt een breed scala aan persoonlijke beschermingsoplossingen om werknemers de volledige bescherming te bieden die ze nodig hebben om hun werk vol vertrouwen en comfortabel te kunnen doen.

 
 
 
 
 
 

Nomex voor productie en transport

Op het gebied van vlamvertragende kleding blijft DuPont™ Nomex® voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming en prestaties, waardoor veiligheidsmanagers met een gerust hart en elektriciens zonder zich zorgen te hoeven maken, hun werk kunnen doen. Daarom vertrouwen veel toonaangevende bedrijven in de sector op Nomex® voor de veiligheid van hun elektriciens.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen hitte en vlammen

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen die nog steeds voldoen aan wereldwijde standaarden voor bescherming tegen hitte, vuur en vlambogen of deze zelfs overtreffen.

Ontdekken
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen DuPont™ Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van nieuwe normen, innovatiemogelijkheden en meer.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

DuPont™ Tyvek® biedt een ideale balans in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® 500 HV

Industriële arbeiders willen bij gevaar kunnen vertrouwen op hun beschermingsmiddelen en er zeker van zijn dat zij altijd te zien zullen zijn.

Ontdekken
 
 
 

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen