Lichaamsbescherming voor wetshandhavers

 
 
 

Beschermingsuitrusting van Kevlar® voor wetshandhavers. Onze beste mensen verdienen het beste

Voor de mannen en vrouwen in de wetshandhaving is het van cruciaal belang dat zij goed zijn beschermd tegen allerlei bedreigingen zoals kogels, steekwapens en andere wapens en vuur. Daarom is uitrusting met innovatieve, lichtgewicht DuPont™ Kevlar® vezels zo uitermate belangrijk.
Elke dag worden wetshandhavers geconfronteerd met meerdere, onvoorspelbare situaties die in een oogwenk kunnen veranderen. Niemand anders dan de 3100 leden van de IACP/DuPont Kevlar Survivors Club® die een potentieel dodelijk of invalide makend letsel hebben overleefd, weten welk verschil de juiste lichaamsbescherming kan uitmaken door de juiste beschermende vesten te dragen.
Al meer dan drie decennia levert DuPont wetshandhavers, SWAT en Special Forces superieure beschermingsmiddelen gemaakt van Kevlar® vezels die hen beschermen tegen kogels, steekwapens en vuur. Deze betrokkenheid zet ons ertoe aan actief samen te werken met regeringen en instanties voor de wetshandhaving om ervoor te zorgen dat alle mannen en vrouwen van de wetshandhaving de beschikking krijgen over de middelen die ze verdienen voor de bescherming die ze nodig hebben.
Of het nu gaat om het tegenhouden van een kogel of het beschermen tegen steekwapens en handgemaakte wapens, de niet aflatende inzet van DuPont voor onderzoek en productontwikkeling zorgt ervoor dat die mannen en vrouwen dag na dag veilig thuis zullen komen. Omdat voor degenen die ons allemaal beschermen, de veiligheid van anderen op de eerste plaats komt, streeft DuPont ernaar oplossingen te vinden om hen te beschermen, zelfs in moeilijke en gevaarlijke situaties.

 
 
 

Kenmerk

dpt_nanotube_honeycomb

DuPont Investeert om meer mensen, processen en het milieu te beschermen

Meer informatie
BPV_Interview

Verhaal van een overlevende: P.O. Corey B. Grogan

Meer informatie
 
 
 
 
 
 

Gebruik en toepassingen

DPT_Photo_Protection_Vests

Tactische vesten voor wetshandhavers

Meer informatie
Bescherming tegen biologische gevaren

Bescherming tegen biologische gevaren

Meer informatie