Nomex® voor de elektra-/nutssector

 
 
 

Nomex® biedt lichtgewicht, comfortabele persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vlambogen om werknemers in de nutssector en de algemene elektrische industrie de bescherming te bieden die ze tijdens hun werk nodig hebben.

 
 
 

Er is een wereldwijde trend om de enige energiebron van fossiele brandstoffen in te wisselen voor verschillende hernieuwbare bronnen. Als gevolg daarvan zullen werknemers te maken krijgen met meer gediversifieerde en complexe omgevingen en met verschillende thermische gevaren en gevaren door vlambogen waartegen zij moeten worden beschermd. 

 
 
 
Nomex® Xtreme Arc
 
 
 

Nomex® Xtreme Arc

Introductie van het meest innovatieve Nomex® product voor bescherming tegen vlambogen en brand. Nomex® Xtreme Arc heeft een ATPV van 12 tot 19 cal/cm2 in een enkellaagse, lichtgewicht stof.  

 
 
 
Nomex® Arc
 
 
 

Nomex® Arc

Nomex® Arc is een superieur dubbelzijdig weefsel dat elektriciens, medewerkers die aan hoogspanningskabels werken, en medewerkers die zorgen voor het onderhoud van het spoor, bescherming biedt tegen vlambogen en een reeks andere thermische gevaren.

 
 
 
Nomex® Essential Arc
 
 
 

Nomex® Essential Arc

Nomex® Essential Arc beschermt werknemers in de nutssector en in elektrotechnische industrieën tegen vlambogen. 

 
 
 

Ontworpen voor de risico's en gevaren waarmee u te maken kunt krijgen

Nomex®
Beschermt tegen vlambogen en is hitte- en vlambestendig
Nomex®
Betere bescherming bij langere blootstelling en hogere temperaturen
Nomex®
Inherente bescherming; kan niet worden uitgewassen of weggesleten.
Nomex®
Bestand tegen scheuren en schuren
Nomex®
Uiterst robuuste en duurzame beschermingsoplossingen
 
 
 

Arc-Man®

Zie hoe vlambestendige kleding zich verhoudt onder verschillende testomstandigheden en de voorspelde brandwond die daarbij hoort. 

Ontdekken