PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN VOOR VERF

 
 
 

De Tyvek® oplossing voor verftoepassingen

Voor alle werkzaamheden met betrekking tot verf en lak die bescherming van type 5 en 6 of 4, 5 en 6 vereisen, biedt DuPont Tyvek®. Dit is het assortiment overalls dat bescherming, comfort en duurzaamheid combineert.

Mensen beschermen
De geïntegreerde beschermende barrière in het materiaal voorziet de drager van Tyvek® overalls van efficiënte, hoogwaardige bescherming. Het oppervlak van Tyvek® is zeer glad met een afstotende werking voor anorganische vloeistoffen met een lage concentratie en aerosolen, maar ook vaste deeltjes kunnen zich ook moeilijker aan het oppervlak hechten. Daarnaast zijn de overalls antistatisch behandeld, zodat elektrische ladingen verdwijnen, mits de overall en de drager correct geaard zijn.

Beschermende uitrusting van Tyvek® is effectief voor watergebaseerde en poedergebaseerde verf. Bovendien vormt de Tyvek® stof zelf een uitstekende barrière tegen kleine stofdeeltjes. Tyvek® overalls gaan veel verder dan de minimumeisen van de test voor een volledig pak van type 5 voor bescherming tegen vaste stofdeeltjes (EN ISO 13982-2). Doordat de kleding zowel lucht en waterdamp doorlaat, is het draagcomfort gewaarborgd.

Processen beschermen
Omdat Tyvek® kledingstukken zijn gemaakt van extreem dikke, stugge, fijne, puur blijvende vezels van polyethyleen van hoge dichtheid, pluizen ze niet en geven ze geen verfbeschadigende stoffen af, waardoor verontreiniging van behandelde oppervlakten tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast beschermen Tyvek® overalls oppervlakten tegen verontreiniging door haar, huid en stofdeeltjes op onderkleding van de gebruiker. Het gladde oppervlak en de antistatische behandeling voorkomen dat stofdeeltjes zich hechten aan Tyvek® kleding.

Extra bescherming: Tychem® F kleding en accessoires
Voor taken met betrekking tot verven, de voorbereiding van verf, schoonmaken of het gebruik van fonteinsprays adviseert DuPont het Tychem® F assortiment van lichte, hoogwaardige kleding en accessoires (mouwen, schort, jas, overschoenen met antislipzolen). Tychem® F biedt ook bescherming tegen biologische risico's en een groot aantal hooggeconcentreerde anorganische en organische chemicaliën. Voor werken met organische oplosmiddelen zoals aromatische verbindingen en alifatische koolwaterstoffen kan de beschermende overall van Tychem® F ook in overweging genomen worden. Tychem® is zeer licht, pluist vrijwel niet, is, net als Tyvek®, scheur- en schuurbestendig en bevat geen vulstoffen of bindmiddelen die losgelaten kunnen worden door het materiaal.

Klik hier

voor meer informatie over een effectieve bescherming tijdens verfwerkzaamheden.

 
 
 

UITGELICHT

Learn why proper safety measures such as wearing garments made of Tyvek® or Tych

Bodyshop - Personal Protective Equipment

Learn why proper safety measures such as wearing garments made of DuPont™ Tyvek® or DuPont™ Tychem® should be applied in industry and trade to help protect from the frequently underestimated dangers of surface treatments and coatings.

Lees verder
 
 
 

DUPONT PRODUCTEN EN DIENSTEN

1562756456283.jpg
Tyvek® 500 HV Coveralls
DPT_Photo_Tyvek_Classic_Xpert_header_630x315.jpg
Tyvek® 500 Xpert Coveralls
DPT_EMEA_Polybag Classic Plus.jpg
Tyvek® 600 Plus Coveralls
1562756449737.jpg
Tyvek® 500 Labo Coveralls
DPT_Photo_Tyvek_Dual_header_630x315.jpg
Tyvek® 400 Dual Coveralls
DPT_Photo_Tyvek_Industry_header_630x315.jpg
Tyvek® 500 Industry overalls
1562756430917.jpg
Tyvek® Accessories
isoclean-thumbnail-hero.jpg
Tyvek® IsoClean® kleding
 
 
 

DuPont Merken

Tyvek® Protective Apparel by DuPont helps safeguard workers in many industries.

Beschermende kleding van Tyvek®

Lees verder

Tychem® kleding

Lees verder