Bescherming farmaceutica en laboratoria


 
 
 

Tyvek® helpt bij het onder controle houden van de besmetting en bij het beschermen tegen deeltjes, waardoor de veiligheid van het farmaceutische personeel en van gevoelige farmaceutische producten en processen wordt gewaarborgd.

 
 
 

Farmaceutische producten, die van cruciaal belang zijn voor de gezondheid en het welzijn van mensen overal ter wereld, moeten optimaal worden beschermd tijdens elke stap van het proces, van de productie tot aan het gebruik ervan. De veiligheid van deze producten, alsook de veiligheid van degenen die ze produceren, kunnen niet aan het toeval worden overgelaten.

Door te vertrouwen op de beproefde bescherming van DuPont™ Tyvek® hoeven farmaceutische fabrikanten zich minder zorgen te maken over mogelijke besmetting van hun producten of risico's voor hun werknemers, zodat ze zich kunnen richten op het genezen van zieken en het gezond houden van gezonde mensen.

 
 
 

Tyvek® IsoClean® kleding versus herbruikbare kleding in cleanrooms

 
 
 

Bescherming in gecontroleerde omgevingen 

& cleanrooms

DuPont biedt een volledig spectrum aan kleding en accessoires voor een betere veiligheid, meer comfort, bescherming tegen besmetting en nog veel meer.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® voor bescherming in laboratoria

Vlamvertragende kleding van DuPont™ Nomex® beschermt tegen mogelijke brandwonden tijdens kortstondige blootstelling aan vlammen en geeft de drager ervan de kans om op tijd weg te komen.

Ontdekken