Tyvek® voor industriële beschermende kleding

 
 
 

Een ideale balans van bescherming, duurzaamheid en draagcomfort. 

 
 
 

Tyvek® beschermende kleding biedt een ingebouwde beschermende barrière aan industriearbeiders werkzaam in productieomgevingen, de automobielindustrie en nutsbedrijven. Doordat de bescherming in het materiaal zelf is ingebouwd, biedt Tyvek® superieure bescherming aan werknemers tegen gevaarlijke kleine deeltjes, zoals lood, asbest en schimmel.

Omdat de bescherming in het materiaal zelf is ingebouwd, zijn er geen laagjes of laminaat dat kan afschuren of slijten. En Tyvek®kledingstukken hebben een betere pasvorm omdat ze zijn ontworpen om de drager meer bewegingsvrijheid te geven en om langer mee te gaan. Dus of het gaat om het verwijderen van asbest of het aanbrengen van isolatie, DuPont™ Tyvek® levert de juiste bescherming aan uw werknemers.

 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Tyvek® biedt een ideaal evenwicht in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken
 
 
 

ProShield® kleding

ProShield® kleding kan beschermen tegen niet-gevaarlijke droge deeltjes en licht opspatten van vloeistoffen, elementen die vaak voorkomen in industriële omgevingen.

Ontdekken