Persoonlijke bescherming voor schilders

 
 
 

Comfortabele bescherming voor verschillende verftoepassingen

 
 
 
 
 
 

Werknemers die verf aanbrengen hebben betrouwbare bescherming nodig tegen stof, spray en lichte opspattingen van vloeistof. Maar ze hebben ook kleding nodig waarin zij goed kunnen buigen en op hun hurken kunnen zitten en die bestand is tegen aanraking met ruwe oppervlakken zoals metaal, beton en hout.

DuPont™ Tyvek® coveralls bieden een hoge mate van bescherming tegen zwevende deeltjes en niet-gevaarlijke vloeistoffen. Daarbij is Tyvek® zeer goed bestand tegen abrasie en heeft het weinig pluizende oppervlak minder invloed op het eindproduct.

 
 
 

Tyvek® voor autolakken 

Met een beschermende barrière die in het materiaal is ingebouwd, bieden Tyvek® coveralls efficiënte bescherming van hoge kwaliteit. Tyvek® heeft een ultraglad oppervlak dat lage concentraties van anorganische vloeistoffen en aerosolen afstoot en voorkomt dat vaste deeltjes zich kunnen vasthechten. 

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® voor industriële verfwerkzaamheden

Tyvek® biedt lichtgewicht, zachte en ademende coveralls die de beste bescherming bieden tegen allerlei chemische stoffen op waterbasis, zodat werknemers veilig en comfortabel kunnen werken. 

Ontdekken