Waar Tyvek® & AirGuard®-Producten Kopen

Artikel
 
 
 
Artikel
De vraag naar een duurzame luchtdichting ? Het antwoord is nu beschikbaar. | DuPont België

De vraag naar een duurzame luchtdichting ? Het antwoord is nu beschikbaar.

Uitgebreide Tyvek® & AirGuard® systemen creëren een robuuste, luchtdichte en energie-efficiënte bouwschil... binnen en buiten

Tyvek® heeft altijd al de hoofdrol gespeeld en krijgt nu een gevoelige uitbreiding met AirGuard® producten voor een gemakkelijke installatie, een robuuste bescherming en een nog betere energie-efficiëntie voor de volledige bouwschil. Met dit gamma van geavanceerde Tyvek® ademende membranen in gespecialiseerde versies, plus smart AirGuard® lucht- en dampremmende membranen en een zeer volledige set van tapes en accessoires biedt DuPont™ Tyvek® vandaag een ongeëvenaard productensysteem.

Dankzij de nieuwe producten van het gespecialiseerde kleefmiddelengamma wordt Tyvek® de unieke one-stop-shop voor producten die de integriteit en de luchtdichtheid van de bouwschil moeten waarborgen, en dit van houtskeletwoningen tot hoogbouw. Vele elementen van dit volledige en compacte gamma bieden de duurzame kwaliteit en de bijzonder goede hechting die men van een topmerk verwacht. Het zijn ook universele producten die kunnen worden gebruikt voor talrijke toepassingen. Dit vereenvoudigt de installatie en bespaart veel tijd en kosten.

Bij het Tyvek® productengamma kunt u ook rekenen op een deskundige technische ondersteuning door een wereldwijd kennisnetwerk om u te helpen bij uw bouwprojecten en om elke belangrijke doelstelling te halen in verband met onder meer veiligheid en duurzaamheid. In de wereld van vandaag kan een dergelijke troef een grote rol spelen.

Een ruimer gamma van tapes & accessoires:

Tyvek® & AirGuard® accessoires bieden producten voor om het even welke combinatie van membranen en voor om het even welk type van penetratie of herstelling. Ze zijn ook geschikt voor alle soorten van bouwmaterialen en werkomstandigheden. Er is nu een luchtdichtheidssysteem beschikbaar voor elke vraag of toepassing. Tyvek® blijft het meest betrouwbare product voor de externe bouwschil, in combinatie met de accessoires, terwijl het AirGuard® merk een veilige luchtdichtheid waarborgt aan de binnenkant. Het geheel staat borg voor bijzonder energie-efficiënte systemen.

  • *NIEUW* Tyvek® Dubbelzijdige Tape (Dubbelzijdige acryltape, ideaal voor een tijdelijke bevestiging van een dampremmende laag.)
  • *NIEUW* Tyvek® Bepleisterbare Tape (Krachtige luchtdichte en vochtadaptieve dragertape die kan worden gebruikt bij bepleistering. Voor de afdichting van moeilijke zones zoals vensters, deuren en voor de verbindingen tussen houtwerk en blokken. Een product voor binnen- en buitentoepassingen.)
  • *NIEUW* AirGuard® Sealant (Een klevend dichtingsmiddel voor een permanent elastische, luchtdichte verbinding van voegen en structurele verbindingen, plus verbindingen van ’luchtschermen met talrijke verschillende oppervlakken.)
  • *NIEUW* Tyvek® Primer (Transparante primer die permanent kleverig blijft na de uitharding, met een zeer snelle droogtijd. Aanbevolen voor oppervlakken met hoge porositeit voor een goede hechting.)
  • *NIEUW* AirGuard® Tape Krachtige, flexibele en met de hand af te scheuren tape om moeilijke zones af te dichten met een zeer hoge kleefkracht voor oa. hoeken in een gebouw
  • Enkele "opkomende sterren": Tyvek® FlexWrap EZ en NF (Een krachtige, zeer flexibele, zelfklevende tape voor lucht- en waterdichte afdichtingen rond ramen, deuren en meervoudige specifieke vormen of moeilijke penetraties.)
  • Enkele "All Stars": Tyvek® Acryl TapeTyvek® Dubbelzijdige TapeTyvek® Butyl Tape, en Tyvek® Gemetalliseerde Tape.

Een merk voor alle seizoenen...

Het Tyvek® merk biedt echt alle producten voor om het even welke regelgeving of specificatie en voor de buiten- of binnenkant van de bouwschil. Alle kleefmiddelen maken deel uit van optimale, holistische systemen.

Het AirGuard® merk is een synoniem van krachtige AVCL's en aanvullende accessoires voor een luchtdichte afwerking van de binnenkant van uw gebouw.

Tyvek® en AirGuard® bieden een uitgebreid en efficiënt gamma, een bewezen betrouwbaarheid en een deskundige service. Waarom zou een goede vakman dan een ander systeem kiezen? Elk cruciaal vakje is immers zonder aarzeling afgevinkt, van lucht- en waterdichtheid tot vochtremming, duurzaamheid, gemakkelijke installatie en betere energieprestaties als doorslaggevende troef.

 

Voor meer informatie over DuPont™ Tyvek®, AirGuard® en de accessoires kunt u terecht op: http://energie-efficientie.dupont.com of www.construction.tyvek.com