DuPont Performance Building Solutions

DuPont Performance Building Solutions | Over
 
 
 

Als leveranciers van de hoogwaardige bouwoplossingen van DuPont geloven we dat de basis van betere gebouwen in de toekomst ligt in betere bouwmaterialen nu.

Wij bepalen de toekomst van de bouw met hogere normen voor bouwmaterialen, De hoogwaardige bouwoplossingen van DuPont leveren de middelen voor toekomstig bestendig bouwen, met als basis de portefeuilles van twee leiders in de bedrijfstak, en vanaf daar met de dagelijkse ontwikkeling van nieuwe producten.

 
 
 
Ons verhaal

DuPont PBS: Samen werken aan de toekomst

Door Dow Building Solutions te combineren met DuPont Building Envelope Solutions, hebben we tientallen jaren aan leiderschap in de bedrijfstak en innovatie samengebracht. In de jaren veertig hebben onderzoekers van Dow Styrofoam™ op de markt gebracht en de wijze waarop gebouwen worden geïsoleerd veranderd. In de jaren zestig creëerde DuPont Tyvek®, en daarmee was de categorie gebouwenfolie geboren. Dit is een verrijking van de portefeuille aan producten diensten, die nu de jongste, op wetenschap gebaseerde bouwmaterialen omvatten, opdat onze klanten blijven gedijen in een snel veranderende wereld.

 
 
 

Wat is PBS?

Een nieuwe standaard in bouwoplossingen

Het staat of valt bij presteren. DuPont Performance Building Solutions (hoogwaardige bouwoplossingen) kan bogen op tachtig jaar productinnovatie en dienstverlening en is de toonaangevende leverancier van bouwmaterialen voor alles zes kanten van de gebouwschil. Dankzij onze mensen, onze kennis en onze relaties zijn wij de referentie in de bouwsector – voor betrouwbare alledaagse bouwmaterialen die nodig zijn voor hedendaagse projecten, en voor de volgende generatie van bouwprojecten die deel zullen uitmaken van de grootse bouwprojecten van de toekomst.

 
 
 
Hoe wij het

Wat maakt DuPont PBS anders?

doen

Bij DuPont PBS blijkt de kwaliteit uit de resultaten op de bouwlocatie, maar het begint allemaal in het lab. Het bouwen voor de toekomst ligt verankerd in het werk van onze ingenieurs en wetenschappers die het bouwproces blijven verbeteren. Hetzelfde doen ze met de producten die uw gebouwen veiliger en energiezuiniger maken. Dat werk zet zich voort in het veld, waar wij bouwers ondersteunen met ontwerpgidsen en opleidingen die nodig zijn voor de veilige hantering, eenvoudige installatie en juiste selectie van materialen – zodat u zich kunt richten op datgene waar u het beste in bent.

 
 
 

Tim

"Wij bij DuPont zijn er trots op dat wij gemeenschappen kunnen helpen duurzame omgevingen te scheppen waar mensen kunnen wonen, werken en spelen.”

Tim Lacey, Global Business President, Performance Building Solutions

 
 
 

Waarom PBS?

Het tempo aangeven voor hoogwaardige projecten

Bouwers moeten tegenwoordig rekening houden met een waslijst aan verwachtingen. Van strenge moderne bouwvoorschriften tot steeds maar veranderende eisen op het gebied van duurzaamheid - DuPont PBS houdt gelijke tred met uw meest actuele behoeften en met de richting waarin de sector zich ontwikkelt. Of u nu bezig bent met bedrijfs- of woonpanden, of met meergezinsaccommodatie, wij maken producten en ontwikkelen diensten die erop gericht zijn u te helpen gedijen – door uw projecten te beschermen, uw productiviteit te verbeteren, en u te helpen tegemoet te komen aan alle verplichtingen waarmee u te maken krijgt.

 
 
 

sustainability@3x.png
Een bron voor duurzaamheid

Van onze bevoorrading van grondstoffen tot onze productiemethoden: slimmer gebruiken maken van onze kostbare hulpbronnen is onze passie.

engineering@3x.png
Engineering voor efficiëntie

Met ons team van bouwwetenschappers zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van gebouwschil-technologieën teneinde structuren energiezuiniger te maken.

comprehensive@3x.png
Wij vullen alle hoeken en gaten

Of u nu bezig bent met bedrijfs- of woonpanden, of met meergezinsaccommodatie, wij zijn een schier onuitputtelijke bron van producten en diensten die u nodig hebt om van uw project een succes te maken.

portfolio@3x.png
Een krachtige portefeuille

Ons brede gamma aan toonaangevende producten in de sector zijn bedacht voor eenvoudige installatie, en voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, veiligheid en duurzaamheid.

 
 
 
 
 
 
Giving back with DuPont

IJveren voor het bouwen aan een betere wereld

Door ons partnerschap met Habitat for Humanity, hebben de mensen van PBS en de producten die we maken een aandeel geleverd in de bouw van ruim 50.000 woningen in bijna twintig landen voor mensen die een woning nodig hebben.
Bekijk video
 
 
 

Casestudies

Background Image
Tyvek® gebruiken om een norm te stellen voor duurzame bouw
Casestudy bekijken
Background Image
Hoe het Ultra Air Barrier Wall System van Dow winterse uitdagingen overwon
Casestudy bekijken
Background Image
Het gebouwschilsysteem van DuPont™ vereenvoudigt complexe projecten
Casestudy bekijken
Background Image
Nieuw huis beschermd door Dupont Gebouwschil-producten
Casestudy bekijken