Veel Onderdakmembranen Kunnen Al Na 5 Jaar Lekken Vertonen


Bouw op zekerheıdvertrouw op Tyvek®!

 
 
 
 
 
 

Veel Onderdakmembranen Kunnen Al Na 5 Jaar Lekken Vertonen

 

In 1 minuut zie je hoe Tyvek® langer meegaat dan gewone onderdakmembranen

 
 
 

Unieke functionele laag

De meeste onderdakmembranen hebben een functionele laag die dunner is dan een mensenhaar waardoor ze zeer vatbaar zijn voor degradatie.De functionele laag is meestal niet zichtbaar want deze is ingecapseld tussen een beschermende boven- en onderlaag die uw dak beschermt tijdens de constructiefase.Enkel wanneer de onderdakfolie volledig beschermt is zal deze zijn 2de waterkerende functie vervullen.

Waterdichtheid

Functionaliteitstesten, zelfs op recent geinstalleerde dakmembranen, tonen aan dat zij snel lekkage vertonen. In veel gevallen na minder dan 10 jaar wat niet te accepteren is gezien uw dak veel langer volledig waterdicht zou moeten zijn.

UV en hittebestendigheid

De blootstelling aan UV tijdens de constructiefase veroorzaakt reeds een eerste beschadiging aan het onderdakmembraan. Eens afgedicht vormt warmte ontwikkeling de voornaamste afbrekende factor voor de functionaliteit van uw onderdakmembraan.

Duurzaamheid

Wetenschappelijke theorie, onafhankelijke labotesten en nu de testen op effectief geinstalleerde membranen tonen aan dat alternatieve membranen veel meer onderhevig zijn aan UV en warmteontwikkeling in vergelijking met Tyvek®. Deze testen tonen duidelijk aan dat alternatieve membranen zeer snel kunnen falen, zelfs na minder dan 10 jaar.

 
 
 
 
 
 

* Deze garantie is geen consumentengarantie. Meer informatie en voorwaarden beschikbaar www.construction.tyvek.co.uk/warranty