DuPont™ AirGuard®: Dampremmende Lagen

 
 
 

Isolatie- en Dampfolie: Ontworpen voor condensatiecontrole

DuPont™ AirGuard® Isolatie- en Dampfolies  (AVCLs) zijn volledig luchtdicht. Dit vermindert warmteverlies door convectie en biedt effectieve condensatiecontrole voor alle soorten gebouwen, 

 
 
 

Een dampfolie van DuPont™ AirGuard® kan warmteverlies aanzienlijk verminderen en energiezuinigheid sterk verhogen. Door warmteoverdacht te beheersen en door warmte in het gebouw te reflecteren, helpen ze gebouwen koel te blijven in de zomer en warm in de winter. Dampdichte toepassingen van AirGuard® bieden krachtig ontworpen dampbeheersing, zodat uw project eenvoudiger aan duurzame bouwvereisten voldoet en u sneller milieudoelstellingen realiseert.

Het gebruik van dampdichte toepassingen van AirGuard® voor binnenmuren en isolerende buitenmuren met Tyvek® luchtdoorlatende membranen scheppen een gebouwschil die luchtdicht en dampdoorlatend is. Samen bieden ze een alomvattende oplossing voor optimale energiezuinigheid en binnencomfort. En omdat ze  van DuPont zijn, geven dampdichte toepassingen van AirGuard® gegarandeerde kwaliteit, gedekt door een 25-jarige garantie.

 
 
 

Merkproducten van Dupont™ Airguard®

Background Image
DuPont™ AirGuard® Sd5
Lees meer
Background Image
DuPont™ AirGuard® Sd23
Lees meer
Background Image
DuPont™ AirGuard® Reflective
Lees meer
Background Image
DuPont™ Reflective E
Lees meer
Background Image
DuPont™ Tyvek® AirGuard® Smart
Lees meer