Bescherming van Tyvek®/Tychem® tegen chemische gevaren in noodsituaties

 
 
 

Bescherming tegen chemische gevaren voor degenen die ons beschermen

 
 
 
 
 
 

Brandweerlieden en andere hulpverleners kunnen tijdens hun werkzaamheden in contact komen met veel verschillende toxische gassen en biologische gevaren. De huid maar ook de ogen en de longen komen als eerste in contact met industriële chemicaliën, door bloed overgedragen ziekteverwekkers en middelen voor chemische en biologische oorlogsvoering.

Van Tyvek® en Tychem® gemaakte lichtgewicht, comfortabele, beschermende overalls bieden superieure bescherming tegen een reeks gevaren zonder de drager te belemmeren in diens bewegingen. 

Bescherming tegen biologische stoffen

Tychem® 6000 F zorgt voor een effectieve barrière tegen chemische en biologische stoffen en gevaren. Het is belangrijk op te merken dat door het ontwerp van het kledingstuk het uitgesloten is dat er stoffen aan de polsen of de enkels worden aangetrokken door het balgeffect".

Bescherming tegen chemische stoffen

Militaire ontsmettingsteams hebben een lichtgewicht ontsmettingspak of -overall nodig met een zeer hoge beschermingsgraad tegen een reeks chemische stoffen. Tychem® 6000 F biedt een langdurig, uitzonderlijk hoog beschermingsniveau tegen chemische stoffen in vloeibare vorm, dampen en aerosolen.

Kleding van Tychem® 6000 FR ThermoPro biedt drievoudige bescherming in één laag voor industriële arbeiders, brandweerlieden, hulpverleners, militairen en wetshandhavers. ThermoPro combineert de bescherming van Tychem® tegen chemicaliën en de bescherming van Nomex® tegen vlammen en vlambogen in één enkel kledingstuk.

 
 
 

Tychem® kleding

Voor bescherming tegen chemische gevaren vertrouwen industriearbeiders op DuPont™ Tychem®-kleding.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Kleding van Tyvek® is comfortabele en uitstekende beschermende kleding voor brandweerlieden en hulpverleners die met gevaarlijke stoffen omgaan.

Ontdekken
 
 
 

Kevlar® voor hulpverleners

Kevlar® zorgt voor betrouwbare en bewezen bescherming, duurzaamheid en comfort voor een reeks aan brandweeruitrustingen. 

Ontdekken
 
 
 

Nomex® voor noodhulpverlening

Vanaf het eerste alarm tot sein brandveilig helpt Nomex® vezels mensen te beschermen die hun leven riskeren.

Ontdekken
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind met onze SafeSPEC™ productkiezer de juiste Tyvek® of Tychem® kleding voor uw werk.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen