Bescherming voor de automobielindustrie

 
 
 

Betere prestaties in automobielsegmenten

 
 
 
 
 
 

Werknemers in de automobielindustrie kunnen elke dag tijdens hun werk aan gevaren worden blootgesteld. DuPont™ biedt een breed scala aan persoonlijke beschermingsoplossingen om werknemers de volledige bescherming te bieden die ze nodig hebben om hun werk vol vertrouwen en comfortabel te kunnen doen.

 
 
 

Tyvek® voor autolakken

Tyvek® coveralls bieden een beschermende barrière die in het materiaal is ingebouwd om de beste bescherming mogelijk te maken. Het ultragladde oppervlak van Tyvek® stoot lage concentraties van anorganische vloeistoffen en aerosolen af en maakt het onmogelijk voor vaste deeltjes om zich vast te hechten.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen hitte en vlammen

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen die nog steeds voldoen aan wereldwijde standaarden voor bescherming tegen hitte, vuur en vlambogen of deze zelfs overtreffen.

Ontdekken
 
 
 
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van de nieuwe norm, innovatiemogelijkheden en meer.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Tyvek® biedt een ideaal evenwicht in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken