Tyvek® maakt het verschil

 
 
 

Alle pakken zien er misschien hetzelfde uit, maar Tyvek® maakt het verschil

Alle pakken zien er misschien hetzelfde uit, maar Tyvek® maakt het verschil Het unieke Tyvek® materiaal van DuPont ziet er op het oog misschien hetzelfde uit als andere stoffen, maar biedt een ideaal evenwicht tussen bescherming, duurzaamheid en comfort.

Als u een kledingstuk van het uitgebreide productassortiment van DuPont™ Tyvek® aanraakt, merkt u het verschil onmiddellijk. Als u een Tyvek® kledingstuk draagt terwijl u de dagelijkse gevaren in vele belangrijke industriële beroepen trotseert, wordt het verschil zelfs nog duidelijker. U bent in hoge mate beschermd en geniet van het voortdurende comfort. Dankzij deze unieke combinatie van eigenschappen is Tyvek® ideaal geschikt voor veel gebruiksdoelen.

 
 
 

Superieure bescherming

Tyvek®, met zijn antistatische behandeling, biedt een hoge mate van bescherming tegen een breed scala van gevaren, waaronder vloeibare en vaste chemische stoffen, fijnstof en vezels. Dat komt doordat het gladde oppervlak zowel vloeistoffen als deeltjes afstoot en de hoogste chemische barrière biedt in zijn categorie. Dankzij een unieke structuur van sterke, doorlopende polyethyleenvezels met hoge dichtheid bevat en verspreidt Tyvek® geen toegevoegde stoffen of opvulmateriaal. Tyvek® helpt ook de contaminatie door mensen van producten en processen in cleanroomomgevingen te minimaliseren, zoals in de farmaceutische en voedingsindustrie.

Comfortabele duurzaamheid

Tyvek®, een exclusief door DuPont uitgevonden en gefabriceerd materiaal, is stevig en biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Het is zeer goed bestand tegen slijtage. Zelf bij schuurplekken op het oppervlak blijft de integriteit van de barrière in het materiaal behouden, omdat deze barrière door de hele dikte van de stof aanwezig is. Ondanks de stevigheid voelt Tyvek® toch zacht aan en is het een zeer lichte en soepele stof, die ook lucht en waterdamp doorlaat. De combinatie van deze eigenschappen verklaart waarom kleding van Tyvek® zo comfortabel zit.

Professionele hulp

De meeste mensen vinden dat beschermende overalls er allemaal hetzelfde uitzien en het uitkiezen van het juiste kledingstuk kan veel tijd en moeite kosten. DuPont biedt allerlei hulp, van persoonlijk advies tot verschillende online hulpmiddelen, zoals SafeSPEC en het Certified Industrial Hygienist-team dat klanten helpt bij het uitkiezen van een pak dat het beste aansluit op hun behoeften.

Marktleidende prestaties

Dankzij de unieke structuur verschaft Tyvek® een barrière die een heel scala aan chemische gevaren tegenhoudt en biedt het een ideaal evenwicht tussen comfort en bescherming. Daarom zijn Tyvek®-kledingstukken al 20 jaar de marktleider in de beschermende coveralls van type 4, 5 en 6.

Wat onze klanten geloven, wordt bevestigd door de testen: Tyvek® is de beste op de markt in alle standaardtesten voor lekkage naar binnen, penetratie en permeatie, zowel vóór als na abrasie, afgifte van droge pluizen, enz.