DuPont™ SafeSPEC™ - hulp bij kledingkeuze

Artikel
Artikel
DuPont™ SafeSPEC™ - hulp bij kledingkeuze
 
 
 

Verschillende werkzaamheden vereisen verschillende soorten beschermende kleding. DuPont Personal Protection biedt een grote verscheidenheid aan beschermende kleding om te voldoen aan deze verschillende behoeften.

In zijn huidige vorm biedt SafeSPEC™ op maat gemaakte productselectie- en zoekmogelijkheden voor het volledige portfolio bescherming tegen chemicaliënskleding van DuPont in Europa, waaronder beschermende kleding van DuPont™ Tyvek®, DuPont™ Tychem® en DuPont™ ProShield®.

Met deze tool kunnen bezoekers:

·         een overzicht van de kenmerken en voordelen van de geselecteerde kleding bekijken, het kledingstuk uit allerlei hoeken weergeven en inzoomen op de specifieke ontwerpeigenschappen

·        direct de informatie over de geselecteerde kleding bekijken, inclusief de gegevens over afschermende eigenschappen, alle relevante productdocumentatie en bijbehorende accessoires

·        informatie tussen verschillende kleding van DuPont vergelijken.

De volgende versie, die later dit jaar wordt uitgebracht, bevat een verbeterde productkiezer en is beschikbaar in het Duits, Frans, Italiaans en Spaans.  

"Ons doel is een tool te maken die zo gebruiksvriendelijk en informatief mogelijk is voor klanten," zegt Valérie Pierret, marketingmanager kleding EMEA – DPT. "De presentatie van SafeSPEC™ Europe versterkt onze betrokkenheid bij oplossingen die uitgebreide productselectie ondersteunen, zodat onze klanten genoeg informatie hebben om weloverwogen beslissingen te nemen."

video

 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind uw juiste beschermende product voor uw werk met SafeSPEC™

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Bronbibliotheek

Vind hier technische informatie, video's, webinars en case studies

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Waar te kopen