Een materiaal zonder grenzen
 
 
 

Eindeloze mogelijkheden 

voor het grotere geheel

Of het nu gaat om het comfort in huis, het beschermen van werknemers tegen de gevaren op het werk, het mogelijk maken van een veilige reactie op epidemieën of talloze andere toepassingen, de unieke eigenschappen van DuPont™ Tyvek® brengen elke dag comfort, bescherming en het geschenk van het leven voor miljoenen mensen.

 
 
 
 
 
 

Waarom Tyvek®

Tyvek® weegt weinig en is veelzijdig, maar toch veerkrachtig en duurzaam, en tart de huidige opvattingen zodat u het onmogelijke mogelijk kunt maken. Tyvek® kan worden gebruikt voor persoonlijke bescherming en bescherming tegen weersinvloeden tot aan verpakking en transport, is zeer geschikt als toepassing in zware omstandigheden en houdt de elementen buiten en het leven binnen.

Bekijk de mogelijkheden
 
 
 

Tyvek® voor PBM

De persoonlijke beschermingsmiddelen van Tyvek® voldoen minimaal aan de industrienormen voor bescherming tegen allerlei chemische bedreigingen en gevaren.

Meer informatie
 
 
 

Toepassingen

Gebouwschillen
Gebouwschillen
Beschermende kleding
Beschermende kleding
Kleding in gecontroleerde omgevingen
Kleding in gecontroleerde omgevingen
Steriele verpakkingen
Steriele verpakkingen
Drukkerijen
Drukkerijen
Goederenbescherming
Goederenbescherming
Industriële verpakkingen
Industriële verpakkingen
Enveloppen
Enveloppen
 
 
 

Een uniek niet-geweven materiaal

Tyvek® is licht en duurzaam, ademend, maar toch bestand tegen water, slijtage, bacteriële penetratie en veroudering, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan toepassingen in diverse industrieën.

Wat is Tyvek®?
 
 
 

Ontdek hoe Tyvek® kan worden gebruikt als materiaal in consumentenproducten.

Tyvek® biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel traditionele als op de detailhandel gerichte speciale producten, van kleding en accessoires tot woninginrichting en elektronica.

Tyvek® voor ontwerpers