Industriële beschermende kleding

 
 
 

Industriële beschermende kleding — voor veiligheid op de werkvloer

Als het gaat om de veiligheid van werknemers, is er maar één naam die u moet weten voor de beste industriële beschermende kleding — DuPont.

Onze wetenschappers in monteurs hebben de materialen gecreëerd en uitvoerig getest die worden gebruikt als bescherming tegen hitte, vlammen en vuur, elektrische bogen, scherpe voorwerpen, chemicaliën, droge deeltjes, lood, asbest, schimmel en gevaarlijke spuitbussen. En er is nog meer innovatie op komst. Of u nu actief bent in olie en gas, automotive, chemie, landbouw, voedselverwerking, productie of onderhoud, DuPont heeft de oplossing die u nodig heeft voor uw werk.

Lees hieronder meer over de rol van de verschillende merken van DuPont in industriële veiligheid.

DuPont™ Nomex® voor bescherming tegen vuur


Kleding gemaakt van Nomex® vezels is vlamwerend, lichter van gewicht voor extra comfort en luchtdoorlatend. Met innovatieve Nomex® stoffen wordt transpiratie snel over de stof verspreid zodat de drager zich droog en comfortabel voelt.

Uitgedrukt in kosten per keer dat de kleding wordt gedragen, is Nomex® een zeer effectieve oplossing dankzij de uitzonderlijke duurzaamheid. De stof kan ook extra bescherming bieden tegen chemische gevaren, als deze wordt afgewerkt met fluorkoolstof.

DuPont™ Kevlar® voor bescherming tegen hitte, scherpe voorwerpen en schuren en met een comfortabele pasvorm


Kevlar® vezel biedt fabrieksarbeiders sterkte bij hoge temperaturen, waardoor deze ideaal is voor handschoenen wanten voor toepassingen bij hoge temperaturen. Kevlar® is brandbestendig en smelt niet, in tegenstelling tot nylon, polyester en polyethyleen. Werkers in de auto-, staal-, glas- en metaalindustrie, evenals lassers en werknemers van smelterijen over de hele wereld, vertrouwen op de handschoenen en kleding van Kevlar® vezel.

DuPont™ Tyvek® voor algemene industriële bescherming


Tyvek® biedt een ideale balans van bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen met besmettingsgevaar, waaronder fabrieken en farmaceutische bedrijven, autofabrieken en nutsbedrijven.

DuPont™ Tychem®, voor uitgebreide bescherming tegen chemicaliën


Tychem® helpt noodhulpverleners en industrie-arbeiders in tal van industrieën te beschermen. Chemisch beschermende kleding van Tychem® is getest met vele gevaarlijke chemicaliën.

DuPont™ ProShield® overalls voor niet-gevaarlijke blootstelling


Overalls van ProShield® zijn ontworpen om werknemers te beschermen tegen niet-gevaarlijke droge deeltjes en licht spattende vloeistoftoepassingen.

 
 
 
DuPont™ Tyvek® for general industrial protection

Tyvek® Merk

Leer meer
DuPont™ Kevlar® for thermal, cut and abrasion protection

Kevlar® Merk

Leer meer
 
 
 
DuPont™ Nomex® for flame-resistant protection

Nomex® Merke

Leer meer
DuPont™ SafeSPEC™ product selector

SafeSPEC™

Leer meer