Mijnbouw

Producten & technologie voor de mijnbouwindustrie

De mijnbouwoplossingen van DuPont kunnen veel van de grootste problemen van de industrie oplossen

Een continu groeiende bevolking, stedelijke groei en industrialisatie in combinatie met demografische en geografische verschuivingen leggen een ongekende druk op onze planeet en haar bronnen, voornamelijk in de huidige ontwikkelingslanden.

De mijnbouwindustrie speelt een belangrijke rol door de stijgende vraag aan primaire hulpbronnen, voornamelijk vanuit opkomende economieën. De mijnbouwindustrie wordt voortdurend geconfronteerd met de uitdagingen van afnemende winningskwaliteit, een toename van geografisch afgelegen gebieden en/of politiek gevaarlijke regio´s, een steeds grotere schaal van projecten en de toenemende behoefte aan veiligheid & milieubescherming en verbeterde productiviteit & betrouwbaarheid.

DuPont beschikt als bedrijf over de expertise, wetenschappelijke kennis en innovatiemogelijkheden om de mijnbouw te helpen de meest dringende uitdagingen op te lossen.

We innoveren en werken samen met bedrijven, overheden, industriële fabrikanten en academici om een breed scala van geavanceerde materialen op basis van best practices te ontwikkelen, zoals Kevlar®, Tyvek®, Tychem®, Nomex®, Hytrel® en Delrin®, en bij verschillende toepassingen te testen. 

We kunnen ook helpen werkplekken en werkculturen wereldwijd veiliger, efficiënter en op sociaal en milieuvlak duurzamer te maken.

Door samen te werken kunnen we de duurzame ontwikkeling in de mijnbouwindustrie ondersteunen.