Automobiel

Innovatie voor de auto-industrie

Nu er binnenkort meer dan drie miljard auto´s op de weg zullen zijn, zijn mobiliteit, CO²-uitstoot, een laag brandstofverbruik en veiligheid essentieel. Wij nodigen u uit om samen met onze wereldwijde teams op wetenschap gebaseerde, duurzame energieoplossingen te zoeken.

De juiste materialen kiezen is essentieel om het juiste evenwicht te vinden tussen zuinigheid en een lage CO²-uitstoot enerzijds en prestaties, comfort en een lage prijs anderzijds. Met meer dan 100 geavanceerde productfamilies en technologieën en een wereldwijd netwerk van ontwikkelingsexperts helpt DuPont de auto-industrie efficiënte auto´s te maken die de rij-ervaring verbeteren.

We streven ernaar innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de auto-industrie, waarbij we ons richten op acht thema´s: duurzaamheid, alternatieve brandstoffen, laag gewicht, betere prestaties, efficiënte aandrijflijn, totale systeemkosten, veiligheid, en comfort en design. Samen kunnen we de juiste oplossingen vinden en schonere, zuinigere auto´s maken waar mensen graag in rijden.